GREGOR, d.o.o. Glavna Stran
English Language


Novice in Novosti Datoteke za Prenos Stiki z Obiskovalci MetaCreations Corporation
MetaCreations Spletna stran

MetaCreations Corporation - podjetje ustvarjalnih spletnih vsebin, s sedezem v Santa Barbara County, California, USA, je osredotoceno na razvoj in trzenje 2D in 3D ponazoritvenih programskih orodij namenjenih graficnim ustvarjalcem in svetovnemu spletu. Strategija ustvarjalnih spletnih vsebin temelji na lastnih MetaStream™ in MetaFlash™ tehnologijah ter razvojno-programskih orodjih, ki zagotavljajo hitrejso izdelavo 2D in 3D grafike. Hitra, interaktivna uporaba foto-realisticnih 3D vsebin v svetovnem spletu tako postane prakticna in prodorna. Podjetje nudi celovito paleto programskih orodij namenjenih tako profesionalnim kot tudi obicajnim uporabnikom. V sodelovanju z distributerji po vsem svetu je MetaCreations profesionalno in potrosnisko programsko opremo moc kupiti v vec kot sedemdesetih drzavah.


MetaStream Spletna stran

Razvoj tehnologije MetaFlash™ je potekal pod vodstvom Dr. Sashe Migdala, vodje razvojnega oddelka MetaCreations Princeton Internet. Dr. Migdal je teoretski fizik svetovnega ugleda in strokovnjak na podrocju kvantnih teznosti in omejitev. Da bi se lahko popolnoma posvetil razvoju svojih vizij za zajem, tekoci prenos in uporabo 3D objektov v Internet okolju, je zapustil mesto profesorja na Univerzi Princeton. Glavni temelj vizije predstavljajo edinstvene teorije dinamicne triangulacije, ki jih je Dr. Migdal razvil pri svojem raziskovalnem delu na podrocju kvantnih teznosti na Univerzi Princeton in kot vodja Laboratorija za Racunsko Fiziko pri Svetu za Kibernetiko Sovjetske Akademije Znanosti. Prvi rezultat teh zamisli sta razvoj odprtega zapisa in pregledovalnika MetaStream™, ki so ga licencirala stevilna podjetja, tudi Microsoft.

Odprti graficni zapis MetaStream™ podjetja MetaCreations omogoca tekoci prenos in povecave 3D objektov v spletnem prostoru. Poleg tega, da je vkljucen v operacijska sistema Microsoft Windows 98 in Windows 2000, je na voljo tudi kot brezplacni dodatek za spletna brkljalnika Internet Explorer in Netscape Communicator za okolje Windows. Ce si zelite MetaStream™ primere ogledati poblize, ste vabljeni na spletno stran MetaStream, katere gostitelj je podjetje MetaCreations.

Nazaj na zacetek strani Copyright © 1998 GREGOR, d.o.o., Kranj.
Vse pravice pridrzane. Uporaba vsebin v kakrsnikoli obliki ni dovoljena brez predhodnega pisnega soglasja avtorja.