GREGOR, d.o.o. Glavna Stran
English Language


Novice in Novosti Datoteke za Prenos Stiki z Obiskovalci WACOM Cintiq serija Graphire 2 serija Intuos 2 serija UltraPad serija
WACOM Spletna stran

WACOM, ki je leta 1988 ustanovil evropsko podruznico v Nemciji, trenutno zaseda prvo mesto na trziscu pri razvoju, proizvodnji in dobavi graficnih tabel. Podjetje je znano po prvi graficni tabli visoke locljivosti na svetu in brezzicnem peresu, ki za delovanje ne potrebuje baterij. Danes WACOM nudi obsezno paleto graficnih tabel, peres in kurzorjev, ki vkljucujejo tudi Airbrush in 4D Mouse. Priblizno 80 odstotkov graficnih tabel, v uporabi na podrocju graficnih dejavnosti, visoko zmogljivega videa in namiznega zaloznistva nosi blagovno znamko WACOM.


WACOM Give and Take System

GTS (Give and Take System), patentirana WACOM tehnologija elektromagnetne resonance, je omogocila razvoj brezzicnih vhodnih naprav, ki za delovanje ne potrebujejo magnetov in baterij. Zelo zanesljive, prijetne za uporabo, po zgradbi izredno enostavne vhodne naprave, ki ne potrebujejo dodatnega vzdrzevanja, so kos vsem izzivom graficnih vnosov.

Nazaj na zacetek strani Copyright © 1998 GREGOR, d.o.o., Kranj.
Vse pravice pridrzane. Uporaba vsebin v kakrsnikoli obliki ni dovoljena brez predhodnega pisnega soglasja avtorja.